Defensa investiga l’esborrada de les càrregues de l’1-O a Alcarràs de la Viquipèdia des d’una seva IP

El ministeri afirma que enviarà l'expedient al jutjat si és el cas o s'adoptaran les mesures oportunes.

14/09/2022

Defensa ha confirmat que ha obert una investigació per determinar si es va modificar l’article de la Viquipèdia dedicat a Alcarràs des d’una IP del ministeri. En concret, la modificació va consistir en eliminar l’explicació sobre les càrregues policials que hi va haver el municipi l’1 d’octubre del 2017, durant el referèndum d’independència. A més es va afegir la paraula ‘il·legal’ per referir-se a la consulta. La modificació es va fer dimarts a la tarda, just hores després que s’anunciés que el film de Carla Simón ‘Alcarràs’ serà el representat d’Espanya als premis Oscar. Les modificacions han estat denunciades per alguns usuaris de les xarxes, que han subratllat quina edició s’ha fet i des d’on.

Fonts del Ministeri de Defensa han indicat que en funció del resultat de la investigació, s’enviarà, en el seu cas, al jutjat, o s’adoptaran les mesures oportunes.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades