Rebenten amb explosius dos caixers automàtics a Sant Boi de Llobregat i al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona

Els Mossos investiguen el vincle del robatori amb un vehicle calcinat que ha aparegut a Sant Cugat del Vallès.

10/09/2022

Uns lladres han rebentat amb explosius sengles caixers automàtics d’una mateixa entitat bancària a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) i al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona la matinada d’aquest dissabte. El primer atac s’ha produït sobre les 02.30 hores a la ronda de Sant Ramon de Sant Boi i, al cap d’una estona, pels volts de les 03.00 hores, hi ha hagut el segon en una sucursal a la cruïlla entre els carrers de Balmes i Castanyer. La forta detonació ha despertat els veïns i els lladres han pogut fugir del lloc amb el contenidor dels diners. Es desconeix, però, el botí econòmic.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació d’aquest robatori amb força per mirar d’identificar i localitzar els seus autors i intenten esbrinar la relació d’aquest robatori amb l’aparició, sobre les 04.00 hores d’aquest mateix dissabte, d’un vehicle calcinat a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Fa uns tres mesos, el 4 de juny, un grup de lladres també va esbotzar amb explosius dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet i al carrer Major de Sarrià de Barcelona.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la...

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi que s'ha produït a última hora del vespre d'aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha pogut saber l'ACN, el crim ha passat a la via pública, al barri de la Mina, i la policia catalana està investigant els fets. La...