Rebenten amb explosius dos caixers automàtics a Sant Boi de Llobregat i al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona

Els Mossos investiguen el vincle del robatori amb un vehicle calcinat que ha aparegut a Sant Cugat del Vallès.

10/09/2022

Uns lladres han rebentat amb explosius sengles caixers automàtics d’una mateixa entitat bancària a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) i al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona la matinada d’aquest dissabte. El primer atac s’ha produït sobre les 02.30 hores a la ronda de Sant Ramon de Sant Boi i, al cap d’una estona, pels volts de les 03.00 hores, hi ha hagut el segon en una sucursal a la cruïlla entre els carrers de Balmes i Castanyer. La forta detonació ha despertat els veïns i els lladres han pogut fugir del lloc amb el contenidor dels diners. Es desconeix, però, el botí econòmic.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació d’aquest robatori amb força per mirar d’identificar i localitzar els seus autors i intenten esbrinar la relació d’aquest robatori amb l’aparició, sobre les 04.00 hores d’aquest mateix dissabte, d’un vehicle calcinat a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Fa uns tres mesos, el 4 de juny, un grup de lladres també va esbotzar amb explosius dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet i al carrer Major de Sarrià de Barcelona.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...