Una avaria en el sistema de telecomunicacions atura la circulació de rodalies, regionals i llarga distància a Catalunya

Adif recomana als usuaris fer servir mitjans de transport alternatius al tren.

09/09/2022

Una avaria en el sistema de telecomunicacions ha aturat aquest divendres la circulació de trens de rodalies – rodalies de Barcelona i regionals – i trens de llarga distància que circulen per la via convencional a Catalunya. Tal com ha explicat Adif, els tècnics estan treballant per resoldre l’avaria. Pel que fa a la línia d’Alta Velocitat funciona amb normalitat. Renfe està informant de la situació a través de tots els seus canals de comunicació i atenció al client. Fins que Adif no aconsegueixi solucionar aquesta incidència es recomana utilitzar altres mitjans de transport. Protecció Civil ha activat la prealerta Ferrocat.

Segons les primeres anàlisis, la incidència s’hauria registrat aquesta passada matinada durant el procés d’actualització dels sistemes informàtics del Control de Trànsit Centralitzat (CTC) de Barcelona, que es realitza de forma periòdica.

Adif obrirà una investigació per aclarir els fets que han causat la incidència i, a través d’un comunicat, ha lamentat les molèsties produïdes als usuaris.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades