Descobreixen inscripcions inèdites d’una desena de picapedrers a l’església del castell monestir d’Escornalbou

Les obres de consolidació i restauració del monument estaran enllestides l'estiu vinent.

08/09/2022

Mar Rovira / Riudecanyes – Les obres de restauració de l’església del castell monestir de Sant Miquel d’Escornalbou han deixat al descobert inscripcions inèdites d’una desena de picapedrers. La intervenció forma part de la segona fase del projecte de millora integral del monument i té un pressupost d’1,2 milions d’euros dels 5,7 de la inversió global. Els treballs consisteixen en la consolidació de l’estructura de l’església romànica i la renovació de la coberta per evitar les filtracions d’aigua. També s’està fent un estudi per tractar, de forma individualitzada cada pedra, amb l’objectiu d’erradicar les patologies que pateix l’edifici. L’actuació estarà enllestida l’estiu que ve i es preveu l’obertura parcial de l’equipament en el primer trimestre del pròxim any.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades