S’esfondra el sostre d’un immoble al centre de Terrassa, sense que s’hagin localitzat atrapats entre la runa

Les inspeccions amb càmera tèrmica i la unitat canina dels Bombers no han localitzat persones.

06/09/2022

Albert Segura.– Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts en l’esfondrament parcial d’un immoble al carrer de la Rutlla, al centre de Terrassa (Vallès Occidental). L’avís s’ha rebut a les 12.40 h, en què s’alertava que havia cedit el sostre d’un edifici. Es tracta d’un immoble situat al número 12 del carrer situat al centre de la ciutat, format per dos pisos i una planta baixa, on hi ha ubicat un restaurant cocteleria. Fins el lloc s’hi han desplaçat una desena de dotacions dels Bombers, així com de la Policia Municipal, que han perimetrat la zona i iniciar les tasques per treballar a l’interior de l’immoble davant la possibilitat que hi pogués haver alguna persona atrapada entre la runa, extrem que finalment s’ha descartat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...