S’esfondra el sostre d’un immoble al centre de Terrassa, sense que s’hagin localitzat atrapats entre la runa

Les inspeccions amb càmera tèrmica i la unitat canina dels Bombers no han localitzat persones.

06/09/2022

Albert Segura.– Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts en l’esfondrament parcial d’un immoble al carrer de la Rutlla, al centre de Terrassa (Vallès Occidental). L’avís s’ha rebut a les 12.40 h, en què s’alertava que havia cedit el sostre d’un edifici. Es tracta d’un immoble situat al número 12 del carrer situat al centre de la ciutat, format per dos pisos i una planta baixa, on hi ha ubicat un restaurant cocteleria. Fins el lloc s’hi han desplaçat una desena de dotacions dels Bombers, així com de la Policia Municipal, que han perimetrat la zona i iniciar les tasques per treballar a l’interior de l’immoble davant la possibilitat que hi pogués haver alguna persona atrapada entre la runa, extrem que finalment s’ha descartat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en un incendi d’habitatge a Olius (Solsonès) en què una persona ha perdut la vida. L’avís ha arribat a les 03.32h. Immediatament s’han activat 5 dotacions terrestres dels Bombers. El foc, que ha...