S’esfondra el sostre d’un immoble al centre de Terrassa, sense que s’hagin localitzat atrapats entre la runa

Les inspeccions amb càmera tèrmica i la unitat canina dels Bombers no han localitzat persones.

06/09/2022

Albert Segura.– Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts en l’esfondrament parcial d’un immoble al carrer de la Rutlla, al centre de Terrassa (Vallès Occidental). L’avís s’ha rebut a les 12.40 h, en què s’alertava que havia cedit el sostre d’un edifici. Es tracta d’un immoble situat al número 12 del carrer situat al centre de la ciutat, format per dos pisos i una planta baixa, on hi ha ubicat un restaurant cocteleria. Fins el lloc s’hi han desplaçat una desena de dotacions dels Bombers, així com de la Policia Municipal, que han perimetrat la zona i iniciar les tasques per treballar a l’interior de l’immoble davant la possibilitat que hi pogués haver alguna persona atrapada entre la runa, extrem que finalment s’ha descartat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un home 56 anys ha mort i una dona de la mateixa edat ha resultat ferida crítica en un incendi en un pis de Figueres (Alt Empordà). Segons informen els Bombers, els equips d'emergències han rebut l'avís aquest dimecres a les 21.56 hores de la nit. L'incendi afectava...

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada de dissabte en un incendi que s'ha declarat a l'habitació d'un hotel a l'Eixample de Barcelona. L'avís del succés s'ha rebut poc després de les 02.00 hores a l'hotel Zenit Borrell, al número 208 del...