Troben viva una banyista a mitja milla de la costa de Barcelona, després d’hores desapareguda al mar

Un vaixell la va pujar a bord i la va traslladar al port, on va ser atesa pel SEM.

05/09/2022

Els cossos d’emergència han trobat viva una dona que ha estat desapareguda unes hores al mar de Barcelona aquesta matinada després d’entrar a nedar i no sortir-ne, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts de la Guàrdia Civil. La dona va entrar a nedar cap a les 20.00 hores de diumenge, a les 22.00 van donar avís que no l’havien vist sortir i es va iniciar la recerca. En les tasques hi han participat Guàrdia Civil, Bombers de Barcelona i Salvament Marítim. Cap a les quatre de la matinada, un vaixell que fondejava a mitja milla de la costa la va veure i la va pujar a bord. La dona va ser traslladada al port, on la va recollir el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades