Un avió privat on viatjaven quatre persones, que es va enlairar a Jerez de la Frontera, s’ha estavellat al mar Bàltic

Avions de combat espanyols i francesos van apropar-se a la nau en vol per comprovar la situació, però no van veure ningú a la cabina, informa el diari alemany Bild.

04/09/2022

Un avió privat, que va enlairar-se de l’aeroport de Jerez de la Frontera s’ha estavellat al Mar Bàltic aquesta tarda, segons publica el rotatiu alemany Bild. Les quatre persones que hi viatjaven: el pilot, una dona, un home i la seva filla, podrien haver patit algun problema de salut o trobar-se inconscient, perquè tant avions de combat espanyols com francesos no van veure a ningú a la cabina. L’avió Cessna, va reportar problemes de pressió a la cabina i va interrompre les comunicacions poc després de sortir de la península Ibèrica, publica Bild. Un avió Eurofighter es va enlairar de l’aeroport alemany de Rostock per acompanyar l’avió, que el rotatiu qualifica de “fantasma”. Un avió F16 de l’exèrcit danès van veure com s’estavellava a prop de Letònia.

L’avió es dirigia a Colònia, segons indicava el seu pla de vol. Al lloc s’han enviat equips d’emergència per rescatar els ocupants de l’aparell.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades