Mossos d’Esquadra investiguen la mort a trets d’un home al barri de Sant Martí de Barcelona

Dues persones li han disparat quatre trets des d'una moto
Els fets han passat davant el CUAP de Sant Martí de Provençals

04/09/2022

Investigació dels Mossos d’Esquadra han iniciat la recerca de dos homes que haurien matat a un tercer disparant des d’una motocicleta aquesta matinada, segons informa el cos policial i precisa en detalls la periodista Anna Punsí. Els fets han succeït cap a les 3.00 h d’aquesta matinada quan els Mossos han tingut coneixement que un home havia patit una agressió arma de foc al carrer Fluvià de Barcelona. Segons Punsí, la víctima ha rebut quatre trets que li han afectat alguns òrgans vitals, el que ha fet impossible que efectius del SEM hagin pogut salvar-li la vida.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...