Un home, ferit de gravetat en caure-li un llamp en una platja del Delta de l’Ebre

La víctima ha rebut l'impacte mentre estava pescant i ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron

03/09/2022

Un home ha quedat ferit de gravetat aquest dissabte a la tarda després de rebre l’impacte d’un llamp en una platja del Delta de l’Ebre. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’avís del succés s’ha rebut a les 18.07 hores a la platja dels Eucaliptus, a cavall entre les poblacions d’Amposta i Deltebre. La víctima estava pescant a la zona quan ha rebut l’impacte del llamp. Tres ambulàncies del SEM s’han desplaçat al lloc i han evacuat el ferit en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Una tempesta amb aparat elèctric ha descarregat amb força aquesta tarda al Delta de l’Ebre amb registres destacats com els 31 litres d’Amposta o els 22 litres de l’Illa de Buda, segons dades de les estacions del Meteocat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades