Un home, ferit de gravetat en caure-li un llamp en una platja del Delta de l’Ebre

La víctima ha rebut l'impacte mentre estava pescant i ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron

03/09/2022

Un home ha quedat ferit de gravetat aquest dissabte a la tarda després de rebre l’impacte d’un llamp en una platja del Delta de l’Ebre. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’avís del succés s’ha rebut a les 18.07 hores a la platja dels Eucaliptus, a cavall entre les poblacions d’Amposta i Deltebre. La víctima estava pescant a la zona quan ha rebut l’impacte del llamp. Tres ambulàncies del SEM s’han desplaçat al lloc i han evacuat el ferit en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Una tempesta amb aparat elèctric ha descarregat amb força aquesta tarda al Delta de l’Ebre amb registres destacats com els 31 litres d’Amposta o els 22 litres de l’Illa de Buda, segons dades de les estacions del Meteocat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detinguda la presumpta autora de la mort d’una altra dona a Reus

Detinguda la presumpta autora de la mort d’una altra dona a Reus

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona com a presumpta autora de la mort violenta d'u-na dona de 85 anys a Reus. A quarts de dues de la matinada els agents han estat requerits per anar a un habitatge del camí Vell de Riudoms on hi havia una persona morta. Segons...