Plataforma per la Llengua denuncia que la Policia va detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa

L'entitat creu que els agents haurien comès un delicte de coaccions, de falsedat en document públic i detenció il·legal

03/09/2022

Plataforma per la Llengua ha demanat al Jutjat d’Instrucció de Terrassa que citi a declarar els dos agents de la Policia Nacional que haurien detingut una dona per parlar en català a la comissaria del municipi del Vallès Occidental. En un comunicat d’aquest dissabte, l’entitat explica que els dos agents ja s’han pogut identificar, i reclama que el jutjat requereixi a la comissaria la identificació de tots els agents i les gravacions de les càmeres de seguretat. Plataforma per la Llengua considera que els agents haurien comès un delicte de coaccions, un delicte de falsedat en document públic, un delicte de detenció il·legal i un delicte contra la integritat moral de la ciutadana.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la...

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi que s'ha produït a última hora del vespre d'aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha pogut saber l'ACN, el crim ha passat a la via pública, al barri de la Mina, i la policia catalana està investigant els fets. La...