Plataforma per la Llengua denuncia que la Policia va detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa

L'entitat creu que els agents haurien comès un delicte de coaccions, de falsedat en document públic i detenció il·legal

03/09/2022

Plataforma per la Llengua ha demanat al Jutjat d’Instrucció de Terrassa que citi a declarar els dos agents de la Policia Nacional que haurien detingut una dona per parlar en català a la comissaria del municipi del Vallès Occidental. En un comunicat d’aquest dissabte, l’entitat explica que els dos agents ja s’han pogut identificar, i reclama que el jutjat requereixi a la comissaria la identificació de tots els agents i les gravacions de les càmeres de seguretat. Plataforma per la Llengua considera que els agents haurien comès un delicte de coaccions, un delicte de falsedat en document públic, un delicte de detenció il·legal i un delicte contra la integritat moral de la ciutadana.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...