Detenen tres homes per intentar robar en un magatzem de manteniment de la central nuclear d’Ascó

Segons fonts policials, l’incident no va afectar l’activitat de la central.

03/09/2022

La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres a la nit tres homes per intentar robar en un magatzem ubicat dins el recinte de la central nuclear d’Ascó (Ribera d’Ebre). A l’espai on els presumptes lladres haurien intentat entrar s’hi emmagatzemen materials com bobines de fil de coure, així com altres elements de manteniment de l’equipament. Segons fonts policials, l’incident no va afectar l’activitat de la planta. En aquests moments, els arrestats estan pendents de passar a disposició judicial als jutjats de Gandesa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades