Detenen a Valls el presumpte autor de l’incendi d’un cotxe policial

Els Mossos han fet una segona detenció també vinculada als incidents dels darrers dies al municipi
Imatge difosa pels Mossos d'Esquadra del presumpte autor de l'incendi d'un cotxe de la Policia Local de Valls detingut a l'interior d'un vehicle del cos de seguretat autonòmic.

01/09/2022

Un home de 29 anys ha estat detingut aquest dijous a Valls com a presumpte autor de l’incendi d’un vehicle de la Policia Local dilluns passat a la nit. Els Mossos d’Esquadra han informat que en el marc d’un dispositiu policial aquesta tarda a la localitat tarragonina s’ha detingut aquest individu i un altre de 38 anys, ambdós relacionats amb els incidents dels darrers dies al municipi. Tots dos homes tenien ordres de detenció vigents i se’ls investiga per diversos delictes contra el patrimoni. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. En el dispositiu d’aquesta tarda han participat unitats de seguretat ciutadana, d’investigació, de l’ARRO, la unitat d’helicòpters de Mossos i la Policia Local de Valls.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades