Mor una conductora en una col·lisió frontal entre una furgoneta i un turisme a l’N-420 a Duesaigües

Una altra dona va resultar ferida greu i va ser traslladada a l’Hospital Joan XXIII

31/08/2022

Una dona va morir el divendres passat en una col·lisió frontal entre una furgoneta i un turisme a l’N-420 a Duesaigües, al Baix Camp, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a dos quarts de quatre de la tarda i es van desplaçar fins al punt quilomètric 856 d’aquesta carretera. Per causes que s’estan investigant, es va produir una topada entre dos vehicles. A causa de l’accident, una dona va resultar ferida crítica i una segona conductora va quedar ferida de gravetat. Les dues van ser traslladades a l’Hospital Joan XXIII, on la primera va morir el matí de dissabte

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos, diverses dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 114 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades