Cambrils celebrarà la sisena edició de ‘Deixa’t prendre el pèl” el pròxim 18 de setembre

Els diners recaptats es destinaran a la construcció de la nova àrea d’oncologia pediàtrica de la Vall d’Hebron.
Pla tancat d’un perruquer eixugant el cabell d’una dona que ha participat en la cinquena edició de la campanya “Deixa’t prendre el pèl” a Cambrils, al setembre del 2021. / Foto: Mar Rovira

30/08/2022

La sisena edició de ‘Deixa’t prendre el pèl’ se celebrarà el pròxim 18 de setembre al port de Cambrils. Hi participaran més de 50 professionals, entre ells barbers i perruquers, que tallaran i pentinaran el cabell. També hi haurà professionals de l’estètica que faran la manicura i massatges, així com serveis de perruqueria canina per les mascotes. Els diners recaptats enguany es destinaran a la construcció de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Des de l’any 2016, quan es va engegar la iniciativa solidària, s’han recaptat més de 96.000 euros, els quals s’han destinat a projectes per lluitar contra el càncer infantil i les malalties neurodegeneratives.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades