Un xoc múltiple en una concentració de cotxes a Terrassa deixa un mort i diverses persones ferides

La policia investiga els fets que van passar en un polígon industrial del municipi.

29/08/2022

Un xoc múltiple en una concentració de cotxes a Terrassa (Vallès Occidental) ha deixat un mort i diverses persones ferides. Els fets haurien passat la matinada d’aquest diumenge passat en un polígon industrial del municipi, entre els carrers Venus i Apol·lo. Tres vehicles s’han vist implicats en l’accident, quan un primer s’hauria saltat una senyla de cediu el pas i ha xocat contra un segon. L’impacte l’ha projectat cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. A causa de la topada, haurien quedat a sota del vehicle i una d’elles finalment ha mort.

Tot plegat també ha deixat almenys tres persones ferides, tot i que diversos testimonis asseguren que podrien ser més, ja que algunes han marxat sense passar per cap atenció mèdica. Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de la Policia Municipal, dues dels Mossos d’Esquadra, cinc del Sistema d’Emergències Mèdiques i tres dels Bombers.

D’altra banda, s’ha detingut la persona que conduïa el primer vehicle, que ha quedat acusada d’un delicte de conducció temerària i un d’homicidi imprudent. En fer-se el test de drogues i alcoholèmia va donar negatiu. La investigació per aclarir els fets continua oberta.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades