Els Mossos investiguen un robatori a casa del jugador del Barça Pierre Aubameyang a Castelldefels

29/08/2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori a casa del jugador del Futbol Club Barcelona (FCB), Pierre-Emerick Aubameyang, a Castelldefels (Baix Llobregat). Tal com ha avançat ‘El País’ i han confirmat fonts policials a l’ACN l’assalt s’hauria produït aquesta darrera matinada. Segons el rotatiu, diverses persones encaputxades van escalar fins al jardí i un cop dins la casa el van amenaçar a ell i la seva família amb armes de foc, barres de ferro i els van colpejar. Segons el diari, els assaltants s’haurien endut diverses joies i haurien fugit posteriorment en un vehicle de color blanc. Ara la policia està investigant els fets. D’altra banda, el club ha confirmat que tan el jugador com la seva família “es troben bé”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la...

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi que s'ha produït a última hora del vespre d'aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha pogut saber l'ACN, el crim ha passat a la via pública, al barri de la Mina, i la policia catalana està investigant els fets. La...