Els Mossos investiguen un robatori a casa del jugador del Barça Pierre Aubameyang a Castelldefels

29/08/2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori a casa del jugador del Futbol Club Barcelona (FCB), Pierre-Emerick Aubameyang, a Castelldefels (Baix Llobregat). Tal com ha avançat ‘El País’ i han confirmat fonts policials a l’ACN l’assalt s’hauria produït aquesta darrera matinada. Segons el rotatiu, diverses persones encaputxades van escalar fins al jardí i un cop dins la casa el van amenaçar a ell i la seva família amb armes de foc, barres de ferro i els van colpejar. Segons el diari, els assaltants s’haurien endut diverses joies i haurien fugit posteriorment en un vehicle de color blanc. Ara la policia està investigant els fets. D’altra banda, el club ha confirmat que tan el jugador com la seva família “es troben bé”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...