Un conductor espanyol de 24 anys, imputat per homicidi involuntari a França per provocar sis morts en un accident

28/08/2022

Un conductor de 24 anys i nacionalitat espanyola ha estat imputat per homicidi involuntari com a conductor d’un vehicle que va xocar al sud de França contra un altre i va provocar la mort de sis persones, quatre d’elles la mateixa família.

La Fiscalia de Foix ha confirmar els càrrecs, publica La Depeche. Els gendarmes han estat investigant si hi va haver negligència per part del conductor que va provocar el fatal accident el 19 d’agost passat.

Aleshores, a la R20 a l’altura de Savignac-les-Ormeaux, la furgoneta que l’imputat conduïa va col·lidir contra un Toyota Corolla en què viatjava una família de dos adults (de 51 i 47 anys) i dos menors (de 12 i 14 ), tots ells morts. D’entre els ocupants de la furgoneta, van perdre la vida dos.

El jove de 24 anys, la identitat del qual no va ser revelada i que va ser imputat després de ser donat d’alta dimecres per les ferides que es va produir al sinistre, va donar negatiu en anàlisis toxicològiques. Per això i per no tenir antecedents, està sota control judicial i ha pogut tornar a Espanya -d’acord amb La Depeche-, país que només podrà abandonar per respondre davant de la Justícia francesa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades