Nit i matinada amb tres accidents de trànsit provocats per senglars a les comarques de Girona

Dos dels sinistres s'han produït a la C-63 a Anglès (Selva) i el tercer a la GIV-6322 a Albons (Baix Empordà)
Els caçadors aplegats al voltant de dotze senglars abatuts a Girona. / Foto: Ariadna Reche

28/08/2022

Els senglars han provocat aquesta passada nit i matinada tres accidents de trànsit a les comarques de Girona, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El primer sinistre s’ha produït a les 22.22 hores a la C-63 a Anglès (Selva). Un cotxe no ha pogut esquivar un senglar al quilòmetre 37, a la zona de Sant Martí Sapresa, i ha xocat contra l’animal. Els dos ocupants han estat traslladats a l’hospital Santa Caterina de Salt. Poc després, a les 23.06 hores, s’ha produït un altre accident a la C-63 a Anglès amb un senglar implicat. Ha estat sis quilòmetres més amunt, a la zona del Pasteral, i els ocupants del cotxe han resultat il·lesos. Finalment, el tercer accident amb un senglar s’ha registrat a la GIV-6322 a Albons (Baix Empordà).

El xoc s’ha produït a les 00.58 hores al quilòmetre 2 de la carretera –que connecta Albons amb l’Escala- i dos dels ocupants del vehicle han estat evacuats a l’Hospital de Figueres, amb ferides lleus. Precisament, ahir dissabte gairebé mig centenar de caçadors van participar en una batuda extraordinària de senglars que suposaven un perill per a la circulació a la variant de l’N-II a Girona. Es van abatre una dotzena d’exemplars.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades