Els Mossos incorporen drons per evitar robatoris a l’AP-7 i vies ràpides: 48 lladres i 19 vehicles identificats

Durant el 2022 s'han detingut més de 40 persones implicades en furts i s'han desarticulat dos grups criminals

27/08/2022

Els Mossos d’Esquadra finalitzen aquest dissabte el dispositiu ‘Pista’ a les principals vies catalanes amb l’objectiu de prevenir furts i robatoris a les àrees de servei i descans. Aquest dispositiu s’ha dut a terme durant els mesos d’estiu –juliol i agost- i enguany ha incorporat com a novetat els drons per lluitar contra els robatoris a l’AP-7 (La Roca del Vallès i la Jonquera, especialment) i d’altres vies ràpides. El resultat han estat 48 lladres multireincidents identificats i la detecció de 19 vehicles per cometre fets delictius, cinc dels quals han estat immobilitzats. De fet, durant el 2022 els Mossos d’Esquadra han detingut més de 40 persones implicades en furts i s’han desarticulat dos grups criminals.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...