Els Mossos incorporen drons per evitar robatoris a l’AP-7 i vies ràpides: 48 lladres i 19 vehicles identificats

Durant el 2022 s'han detingut més de 40 persones implicades en furts i s'han desarticulat dos grups criminals

27/08/2022

Els Mossos d’Esquadra finalitzen aquest dissabte el dispositiu ‘Pista’ a les principals vies catalanes amb l’objectiu de prevenir furts i robatoris a les àrees de servei i descans. Aquest dispositiu s’ha dut a terme durant els mesos d’estiu –juliol i agost- i enguany ha incorporat com a novetat els drons per lluitar contra els robatoris a l’AP-7 (La Roca del Vallès i la Jonquera, especialment) i d’altres vies ràpides. El resultat han estat 48 lladres multireincidents identificats i la detecció de 19 vehicles per cometre fets delictius, cinc dels quals han estat immobilitzats. De fet, durant el 2022 els Mossos d’Esquadra han detingut més de 40 persones implicades en furts i s’han desarticulat dos grups criminals.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la...

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi que s'ha produït a última hora del vespre d'aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha pogut saber l'ACN, el crim ha passat a la via pública, al barri de la Mina, i la policia catalana està investigant els fets. La...