Mor el conductor d’una moto en un accident a la C-14 a Reus

Per causes que s'investiguen el motorista hauria impactat lateralment amb un vehicle i ha caigut

24/08/2022

El conductor d’una moto ha mort aquest dimecres en un accident al quilòmetre 5 de la C-14, al terme municipal de Reus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16.27 hores i per causes que s’investiguen la moto ha col·lisionat lateralment amb un vehicle, ha perdut el control i ha caigut. Arran del sinistre s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima són 113 les persones que han perdut la vida enguany en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Accident mortal a la C-37, a Valls

Accident mortal a la C-37, a Valls

El conductor d'un turisme ha mort aquest dimarts a la tarda en un accident a la carretera C-37 a Valls. Per causes que encara s'investiguen, cap a les 19.27 hores un cotxe ha sortit de la via a l'alçada del quilòmetre 15. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el...