Detenen el presumpte autor de l’atropellament mortal de dos ciclistes a Castellbisbal

Els Mossos l'han localitzat després de trobar el seu vehicle a Martorell
Foto: Àlex Recolons

22/08/2022

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a la nit el presumpte conductor del vehicle que ha atropellat un grup de ciclistes a Castellbisbal (Vallès Occidental) i n’ha matat dos, veïns de Rubí. L’arrest ha tingut lloc després de localitzar el turisme a Martorell (Baix Llobregat). L’atropellament ha tingut lloc al punt quilomètric 0,5 de la carretera C-243c i ha deixat, a banda de les dues víctimes mortals, tres ferits, un dels quals de gravetat.

Les dues víctimes mortals de l’atropellament a un grup de ciclistes a Castellbisbal (Vallès Occidental) aquest diumenge són dos homes de 66 i 72 anys. Segons el Servei Català de Trànsit, es tracta de M. M. G., un veí de Rubí que ha mort a l’acte, i de J. M. D. N., que ha estat evacuat en estat crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on ha acabat morint. L’Ajuntament de Rubí, que ha decretat tres dies de dol oficial, ha informat que totes les víctimes eren veïns del municipi.

El turisme que ha provocat l’accident ha fugit del lloc dels fets i posteriorment ha estat localitzat al municipi veí de Martorell (Baix Llobregat).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades