Descarrila la roda d’un tren a Reus sense causar ferits

Protecció Civil activa la prealerta del pla Ferrocat i els passatgers són transbordats a un altre comboi
Roda d'un Talgo a un intercanviador. Foto d'arxiu. ADIF

22/08/2022

Un tren Intercity que feia el trajecte entre Barcelona i Cadis ha patit el descarrilament d’una roda aquest dilluns al matí a l’intercanviador de la Boella, al terme municipal de Reus. La incidència s’ha produït durant el canvi d’ample de via a les 9.53 hores, segons ha informat Adif. No hi ha hagut ferits i tot i que Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat no s’ha activat cap dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques. Des d’Adif s’ha activat un dispositiu per fer el transbordament dels passatgers a un altre tren, una operació que s’ha completat a les 13.15 hores. Tot plegat ha generat alguns retards en la circulació ferroviària que s’han minimitzat perquè a la zona de l’intercanviador hi ha dues vies.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades