El Meteocat alerta de la previsió de fortes pluges a les comarques centrals de Catalunya i el litoral

Les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en mitja hora i poden anar acompanyades de calamarsa
Agents de Protecció Civil de Tarragona fent tasques per evitar inundacions a la ciutat. / Mar Rovira

21/08/2022

La pluja es nega a marxar i aquest diumenge tornarà a caure a les comarques centrals de Catalunya i al litoral, entre la Selva i el Baix Camp. De fet, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per intensitat de pluja perquè les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts, poden anar acompanyades de tempestes locals i en alguns punts poden portar calamarsa o pedra. Paral·lelament, Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Inuncat. El perill es concentra sobretot entre les dotze del migdia i les sis de la tarda.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

Una mànega de mar ha causat aquesta matinada desperfectes al Club Nàutic Cambrils. El pas de la mànega, que ha entrat pel varador seguint per la zona de la secció de vela i el vial per sortir a la platja, ha causat danys en algunes embarcacions i en alguns espais del...