Dos ciclistes morts i dos ferits, un d’ells crític, en l’atropellament causat per un cotxe que ha fugit a Castellbisbal

El turisme ha xocat frontalment contra un grup de nou persones que anaven en bicicleta
Els equips d'emergència treballant al lloc de l'accident. / Foto: Àlex Recolons

21/08/2022

Dos ciclistes han mort i dos més han resultat ferits, un d’ells crític i l’altre de poca gravetat, en ser envestits per un cotxe a la C-243c a Castellbisbal (Vallès Occidental), segons el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 10.47 i ha passat al punt quilomètric 0,5, on el vehicle ha xocat frontalment contra un grup de nou ciclistes i després ha fugit. Fins al lloc s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra. Protecció Civil ha activat el Procicat i la C-243c es manté tallada per facilitar les feines dels cossos d’Emergències.

Un dels ciclistes que havia resultat ferit de gravetat en l’accident i que havia estat traslladat a la Vall d’Hebron en helicòpter ha mort en arribar al centre hospitalari. L’altra víctima ha mort a la carretera.

Tant el ciclista ferit crític com el de poca gravetat han estat evacuats a l’Hospital de Bellvitge. Els serveis d’emergència també han atès un altre ciclista ferit lleu, que ha estat donat d’alta ‘in situ’. Els altres tres membres del grup han sortit il·lesos de la col·lisió.

Amb aquestes dues víctimes, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària catalana.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades