Sis morts en un accident de trànsit a França amb un cotxe espanyol

20/08/2022


Sis persones van morir aquest divendres i quatre van resultar ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos vehicles, un d’ells matriculat a Espanya, a la carretera que va de Tolosa a Andorra, al departament francès de Ariège.

El sinistre es va produir a la nacional (RN) 20 a l’altura del municipi de Savignac les Ormeaux, a prop d’Ax les Thermes, va informar la prefectura (delegació del Govern) d’Ariège.

A més dels sis morts, dues persones van quedar ferides molt greus “en urgència absoluta” i van ser transportades en helicòpter a l’hospital Purpan de Tolosa, va precisar la portaveu. Dues més estaven en “urgència relativa” i van ser evacuades en ambulància a un altre hospital.

Segons el diari La Depêche, dos cotxes van estar implicats en el xoc, un Toyota Corolla amb francesos en què hi va haver quatre víctimes mortals, entre elles dos nens, i un Peugeot Expert amb matrícula espanyola en què hi va haver dos morts més.

L’accident va tenir lloc a les proximitats del viaducte de Najar i va obligar a desviar la circulació a la carretera d’Andorra, molt transitada en aquestes dates.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades