Dos homes resulten ferits per trets d’escopeta al barri de Torreforta de Tarragona

La investigació dels Mossos està oberta per mirar de detenir l'autor dels trets

18/08/2022

Dos homes van resultar ferits per una escopeta de perdigons, aquest dimecres a la nit, al barri de Torreforta, a Tarragona. Les dues víctimes es trobaven a la via pública quan van rebre els trets. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar fins al lloc dels fets tres unitats i va atendre un dels homes, al qual van traslladar en estat greu a un centre hospitalari, segons informa el mateix SEM. Fonts policials apunten que les dues víctimes estan fora de perill. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació del succés per mirar d’esclarir els fets i detenir el presumpte o presumptes agressors.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades