Salman Rushdie, intervingut durant sis hores, perdrà un ull i viu amb respiració assistida

Va ser atacat ahir, mentre donava una conferència a Chautauqua, a l'estat de Nova York
Salman Rushdie, en una fotografia de Andrew Lih, el 2016.

13/08/2022

L’agent de l’escriptor, Andrew Wylie, ha explicat a The New York Times que Salman Rushdie probablement perdrà un ull, que li van tallar els nervis d’un braç i que té afectat el fetge. L’escriptor sobreviu amb respiració assistida i no pot parlar. Rushdie va ser atacat ahir mentre donava una conferència en Chautauqua, a l’estat de Nova York. Un home, presumptament Hadi Matar, de 24 anys, va ser arrestat per un policia que controlava la seguretat de l’acte.

Ataquen l’escriptor Salman Rushdie mentre participava a un acte a Nova York

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades