Un mort i 17 ferits al Medusa Festival de Cullera en caure estructures sobre el públic per vent

Unes fortes ratxes han provocat el despreniment del gran cartell de l'entrada principal.
Els ferits han estat atesos pels serveis d' Emergències cap a les quatre de la matinada. / 112

13/08/2022

Una persona ha mort i 17 han resultat ferides, tres d’elles de gravetat, aquest dissabte a la matinada durant la celebració del Medusa Festival a Cullera, a la Ribera Baixa, al País Valencià. Segons el Cendre de Coordinació d’Emergències, els fets han passat a les 4.18 hores, quan a causa de diverses ràfegues de vent ha caigut parcialment l’escenari. Entre els ferits hi ha tres persones amb politraumatismes greus, que han estat traslladades a diversos hospitals, i 14 més amb contusions lleus. A més, una quarantena de persones han estat evacuades preventivament, ja que diverses estructures del festival han caigut sobre els assistents. L’organització ha suspès temporalment l’esdeveniment, que preveia aplegar 300.000 persones fins diumenge.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades