Ataquen l’escriptor Salman Rushdie mentre participava a un acte a Nova York

Un home ha pujat a l'escenari i l'ha agredit
Moment de l'atac captat per un dels assistents a l'acte.

12/08/2022

L’escriptor angloindi Salman Rushdie ha estat atacat mentre estava participant a un acte a Nova York. Segons informen diversos mitjans d’Estats Units l’escriptor estava parlant a una presentació a la Institució Chautauqua quan un home ha pujat a l’escenari i l’ha agredit. Segons les primeres informacions podria haver estat apunyalat. De moment es desconeix l’estat de salut de Rushdie. L’escriptor és autor de la novel·la ‘Els versos satànics’, una obra que ha provocat que pateixi una persecució en diversos països per considerar-la blasfema, com és el cas d’Iran, on el 1989 el llavors líder suprem del país, Ruhollah Jomeiní, va emetre una ‘fatwa’ que demanava l’assassinat de Rushdie.

De moment no es coneix els motius de l’atac ni la identitat de l’assaltant.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades