Dos menors hospitalitzats en estat menys greu després d’ofegar-se en piscines de Tortosa i Freginals

Un home de 47 anys ha mort ofegat en una piscina comunitària de Vila-seca

10/08/2022

Dos menors han estat hospitalitzats aquest dimecres en estat menys greu després d’haver-se ofegat en piscines de Tortosa i Freginals. El primer cas s’ha produït a les 9.58 hores, quan un nen de set anys s’ha ofegat en una piscina particular de Tortosa. Un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. El segon ha estat a les 11.08 hores a les piscines municipals de Freginals (Montsià), quan una nena de nou anys ha quedat surant a l’aigua i el socorrista de la instal·lació l’ha rescatat. La menor ha estat traslladada en ambulància a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Mort a Vila-seca

D’altra banda, un home de 47 anys va morir aquest dimarts ofegat en la piscina d’uns apartaments del carrer Amadeu Vives de la Pineda (Vila-seca). L’avís va tenir lloc a les 9.17 hores quan un testimoni va alertar el 112 indicant que havien tret de l’aigua a un home inconscient. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder salvar-li la vida, així com tècnics per a donar suport psicològic a la família de la víctima. És la novena persona que mor en piscines aquest estiu a Catalunya, una més que en tot l’estiu de l’any passat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...