Dos menors hospitalitzats en estat menys greu després d’ofegar-se en piscines de Tortosa i Freginals

Un home de 47 anys ha mort ofegat en una piscina comunitària de Vila-seca

10/08/2022

Dos menors han estat hospitalitzats aquest dimecres en estat menys greu després d’haver-se ofegat en piscines de Tortosa i Freginals. El primer cas s’ha produït a les 9.58 hores, quan un nen de set anys s’ha ofegat en una piscina particular de Tortosa. Un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. El segon ha estat a les 11.08 hores a les piscines municipals de Freginals (Montsià), quan una nena de nou anys ha quedat surant a l’aigua i el socorrista de la instal·lació l’ha rescatat. La menor ha estat traslladada en ambulància a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Mort a Vila-seca

D’altra banda, un home de 47 anys va morir aquest dimarts ofegat en la piscina d’uns apartaments del carrer Amadeu Vives de la Pineda (Vila-seca). L’avís va tenir lloc a les 9.17 hores quan un testimoni va alertar el 112 indicant que havien tret de l’aigua a un home inconscient. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder salvar-li la vida, així com tècnics per a donar suport psicològic a la família de la víctima. És la novena persona que mor en piscines aquest estiu a Catalunya, una més que en tot l’estiu de l’any passat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades