Costa recorre contra la decisió de Barrientos de proposar els magistrats suplents per al judici de l’antiga Mesa

El TSJC ja ha apartat dos dels jutges de la causa arran de recursos de l'exvicepresident primer del Parlament

10/08/2022

L’exvicepresident primer del Parlament Josep Costa ha presentat un recurs contra la decisió del magistrat Jesús Maria Barrientos –president del TSJC- d’escollir els jutges suplents per al judici contra l’antiga Mesa del Parlament. El mateix Barrientos i el magistrat Carlos Ramos ja van ser apartats de la causa després que Costa en demanés la recusació argumentant falta d’imparcialitat, i ara Costa assegura que Barrientos serà qui esculli els suplents al tribunal. Precisament per això l’exvicepresident ha interposat un recurs davant el Consell General del Poder Judicial, que té tres mesos per resoldre. Segons Costa, és “absolutament inaudit i irregular que un magistrat recusat i apartat d’una causa triï qui l’ha de substituir”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades