La majoria del ple de Reus dona suport al president d’una entitat musulmana que ha rebut una ordre d’expulsió de l’Estat

Junts per Reus, ERC, PSC, CUP, Ara Reus i un regidor no adscrit valoren que Badaoui contribueix a la cohesió social

09/08/2022

Els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Reus de Junts, ERC, PSC, CUP, Ara Reus i el regidor no adscrit Raúl Meléndez han expressat el seu suport a Mohamed Said Badaoui, veí de la ciutat i president de l’associació Adedcom que lluita per la igualtat i contra el racisme. Badaoui ha rebut una ordre d’expulsió de l’Estat per part de la policia espanyola, que l’acusa d’estar radicalitzat. L’activista assegura, en canvi, que el volen fer fora per motius polítics. En un comunicat, els grups signants han valorat que Badaoui és una persona que sempre a treballat “braç a braç amb les entitats i l’Ajuntament” “per garantir els drets dels seus veïns”.

El comunicat continua dient que Badaoui sempre s’ha implicat en activitats i dinàmiques del municipi i ha contribuït a una important funció de cohesió social i d’intercanvi amb la comunitat magribina i musulmana de Reus. “Des de la solidaritat amb ell, la seva família i amistats, demanem al Ministeri de l’Interior que tingui en compte aquest arrelament abans de resoldre el procediment d’expulsió”, finalitza el comunicat.

Aquest dilluns a la tarda més d’un centenar de persones es van concentrar a la plaça Mercadal de Reus per expressar-li el seu suport.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades