Investiguen un nou cas de punxada a una noia de 14 anys durant la festa major de Castelló d’Empúries

La menor va ser traslladada a l'hospital de Figueres i va rebre l'alta poc després

08/08/2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una menor de 14 anys durant la festa major de Castelló d’Empúries (Alt Empordà). Tal i com avança Diari de Girona i han confirmat l’ACN, els fets van passar la matinada de divendres a dissabte quan la noia va notar una punxada i va donar l’avís. Arran dels fets, se la va traslladar a l’hospital de Figueres, on va rebre l’alta poc després i s’està a l’espera dels resultat de l’analítica. L’Ajuntament de Castelló i la Comissió de Festes han emès un comunicat conjunt en el qual condemnen “qualsevol forma d’agressió masclista”. “No es pot cedir davant d’aquest tipus d’actituds”, remarquen.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades