Mor Olivia Newton-John als 73 anys

08/08/2022

L’actriu i cantant Olivia Newton-John ha mort als 73 anys. Ho ha anunciat el marit de l’actriu i cantant, John Easterling, a través d’una publicació a Instagram. Coneguda popularment pel paper de Sandy, protagonista de la pel·lícula ‘Grease’, l’adaptació al cinema d’un musical amb cançons i estètica dels anys 50 la va catapultar a la fama mundial. L’any 1992 van diagnosticar-li un càncer de pit, que se li va reproduir l’any 2017. Durant més de tres dècades, Olivia Newton-John va compartir la seva lluita contra la malaltia. El seu company a la pel·lícula, John Travolta, se n’ha acomiadat assegurant que va fer les “vides molt millors”. “El teu Danny, el teu John”, acaba Travolta.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor la reina Elisabet II, la monarca més longeva del Regne Unit

Mor la reina Elisabet II, la monarca més longeva del Regne Unit

Elisabet II, la monarca més longeva en la història del Regne Unit, ha mort aquest dijous al castell de Balmoral, a Escòcia, segons ha anunciat la família reial a través de les xarxes socials. "La reina ha mort en pau a Balmoral aquesta tarda. El rei i la reina consort...

Mor als 92 anys Mikhaïl Gorbatxov, últim president de l’URSS

Mor als 92 anys Mikhaïl Gorbatxov, últim president de l’URSS

Mikhaïl Gorbatxov, últim president de la URSS, ha mort aquest dimarts als 92 anys a l'Hospital Clínic Central de Moscou "després d'una malaltia greu i llarga", segons ha informat el mateix centre sanitari en un missatge que recull l'agència de notícies russa Interfax....

Mor als 58 anys l’escriptor i crític literari Vicenç Pagès Jordà

Mor als 58 anys l’escriptor i crític literari Vicenç Pagès Jordà

L'escriptor i crític literari Vicenç Pagès Jordà ha mort aquest dissabte als 58 anys, segons han informat diversos mitjans amb els quals havia col·laborat al llarg de la seva trajectòria professional i han confirmat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) fonts del món...