Un total de 13 persones resulten ferides per inhalació de fum en un incendi d’un local a Sant Adrià del Besòs

Una vintena de persones d'una residència de gent gran situada a prop han estat traslladats a un casal proper

07/08/2022

Un total de 13 persones han quedat ferides per inhalació de fum aquest diumenge en un incendi que s’ha declarat poc abans de les nou del matí en el local d’un edifici de deu pisos a la Plaça Mossèn Anton de Sant Adrià del Besòs. El foc, que s’ha donat pràcticament per extingit a les 10.00 h, s’ha produït a la part dels baixos i el fum ha pujat pel bloc. Alguns dels veïns han hagut de ser evacuats i altres s’han confinat. Una vintena de persones d’una residència de gent gran situada a prop han estat traslladats a un casal proper. L’incendi podria haver afectat part de l’estructura de l’edifici.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en un incendi d’habitatge a Olius (Solsonès) en què una persona ha perdut la vida. L’avís ha arribat a les 03.32h. Immediatament s’han activat 5 dotacions terrestres dels Bombers. El foc, que ha...