Un total de 13 persones resulten ferides per inhalació de fum en un incendi d’un local a Sant Adrià del Besòs

Una vintena de persones d'una residència de gent gran situada a prop han estat traslladats a un casal proper

07/08/2022

Un total de 13 persones han quedat ferides per inhalació de fum aquest diumenge en un incendi que s’ha declarat poc abans de les nou del matí en el local d’un edifici de deu pisos a la Plaça Mossèn Anton de Sant Adrià del Besòs. El foc, que s’ha donat pràcticament per extingit a les 10.00 h, s’ha produït a la part dels baixos i el fum ha pujat pel bloc. Alguns dels veïns han hagut de ser evacuats i altres s’han confinat. Una vintena de persones d’una residència de gent gran situada a prop han estat traslladats a un casal proper. L’incendi podria haver afectat part de l’estructura de l’edifici.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...