Un total de 13 persones resulten ferides per inhalació de fum en un incendi d’un local a Sant Adrià del Besòs

Una vintena de persones d'una residència de gent gran situada a prop han estat traslladats a un casal proper

07/08/2022

Un total de 13 persones han quedat ferides per inhalació de fum aquest diumenge en un incendi que s’ha declarat poc abans de les nou del matí en el local d’un edifici de deu pisos a la Plaça Mossèn Anton de Sant Adrià del Besòs. El foc, que s’ha donat pràcticament per extingit a les 10.00 h, s’ha produït a la part dels baixos i el fum ha pujat pel bloc. Alguns dels veïns han hagut de ser evacuats i altres s’han confinat. Una vintena de persones d’una residència de gent gran situada a prop han estat traslladats a un casal proper. L’incendi podria haver afectat part de l’estructura de l’edifici.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un home 56 anys ha mort i una dona de la mateixa edat ha resultat ferida crítica en un incendi en un pis de Figueres (Alt Empordà). Segons informen els Bombers, els equips d'emergències han rebut l'avís aquest dimecres a les 21.56 hores de la nit. L'incendi afectava...

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada de dissabte en un incendi que s'ha declarat a l'habitació d'un hotel a l'Eixample de Barcelona. L'avís del succés s'ha rebut poc després de les 02.00 hores a l'hotel Zenit Borrell, al número 208 del...