Moren dos conductors en dues sortides de la via a Artesa i Collbató

Amb aquestes víctimes mortals ja són 102 les comptabilitzades aquest any a les carreteres catalanes.

07/08/2022

Dos conductors han perdut la vida aquest diumenge en dues sortides de la via, a Artesa de Lleida (Segrià) i Collbató (Baix Llobregat). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la víctima d’Artesa és D. E. J., un home de 73 anys de Puigverd de Lleida. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident ha tingut lloc en un camí asfaltat de la localitat per causes que encara s’estan investigant. Els serveis d’emergències han rebut l’alerta a les 14.23 hores i han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta ja són 101 les víctimes mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest 2022.

La víctima de Collbató era el conductor d’un turisme que circulava per l’A-2 al seu pas per aquell municipi del Baix Llobregat. Per causes que encara s’estan investigant, el vehicle ha sortit de la via al punt quilomètric 573,2 de l’autovia. Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís de l’accident s’ha rebut a les 16.16 hores i s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre’l. Amb aquestes dues víctimes mortals, ja es comptabilitzen 102 a les carreteres interurbanes de Catalunya d’aquest any.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades