Tallada l’autopista AP-7 per un accident al terme de Mont-roig

05/07/2022

L’autopista AP-7 ha quedat tallada al quilòmetre 277 en sentit València per un accident que s’ha produït minuts abans del migdia, al seu pas pel terme municipal de Mont-roig del Camp. Les primeres informacions parlen d’un ferit, que seria el conductor d’una furgoneta que hauria xocat amb el voral de la via. La retenció actualment (12,30 h.) arriba als dos quilòmetres d’aturada.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) aten al ferit i ha enviat un helicòpter medicalitzat. Bombers també han atès l’emergència, junt amb Mossos d’Esquadra de Trànsit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor el conductor d’una moto en un accident a la C-14 a Reus

Mor el conductor d’una moto en un accident a la C-14 a Reus

El conductor d'una moto ha mort aquest dimecres en un accident al quilòmetre 5 de la C-14, al terme municipal de Reus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 16.27 hores i per causes que s'investiguen la moto ha...