Una empresa construirà un “complex sociosanitari” a Tarragona de 45.000 m2

28/06/2022

Thor Private Equity Spain construirà un “complex sociosanitari” a Tarragona. La companyia aixecarà un hospital general, una residència per a gent gran medicalitzada i una residència dedicada a la diversitat intel·lectual. L’espai s’ha batejat com a Tarragona Health Hub. IMED Hospitales gestionarà l’hospital, i la Fundació Vallparadís Mútua Terrassa operarà les dues residències. El complex tindrà més de 45.000 m2 i es preveu que entri en funcionament l’últim trimestre del 2023. Els responsables del projecte ja l’han exposat a l’Ajuntament de Tarragona. La iniciativa s’uneix a la que fa uns dies van presentar els gestors de la clínica Viamed Monegal, que també volen construir un hospital. Tots dos complexos s’ubicarien prop de les Gavarres.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades