Presó provisional per al detingut per intentar cremar dues persones sense sostre a Barcelona la nit de la revetlla

intentar cremar dues persones sense sostre

27/06/2022

Un jutge ha decretat presó provisional sense fiança per al detingut per intentar cremar dues persones sense sostre a Barcelona la nit de la revetlla. La causa està oberta per dos delictes d’homicidi en grau de temptativa i un d’incendi. La Guàrdia Urbana va detenir-lo després d’haver atacat una parella de persones sense sostre ruixant-los amb líquid inflamable a l’avinguda Drassanes. Les víctimes, que van patir ferides lleus, van poder descriure l’atacant, conegut entre el col·lectiu de persones que dormen al carrer.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades