Rescaten de matinada una noia aferrada a una boia de la costa de Badalona que no podia tornar a la platja

26/06/2022

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge de matinada una noia al mar que no podia retornar nedant a la platja. Els fets han passat a la platja de l’Estació de Badalona (Barcelonès), on la jove, de 22 anys, feia un bany nocturn amb uns amics. Han sigut els seus companys els que han alertat els serveis d’emergència a les 04.36 hores en perdre-la de vista i no poder-la localitzar. S’han activat sis dotacions, inclosos efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic, equipats amb una barca amb focus. A les 05.59 hores han localitzat la noia aferrada a una boia i en bon estat de salut, tot i que amb una lleugera hipotèrmia. També han participat en les tasques de recerca i rescat efectius de Salvament Marítim.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un home 56 anys ha mort i una dona de la mateixa edat ha resultat ferida crítica en un incendi en un pis de Figueres (Alt Empordà). Segons informen els Bombers, els equips d'emergències han rebut l'avís aquest dimecres a les 21.56 hores de la nit. L'incendi afectava...

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada de dissabte en un incendi que s'ha declarat a l'habitació d'un hotel a l'Eixample de Barcelona. L'avís del succés s'ha rebut poc després de les 02.00 hores a l'hotel Zenit Borrell, al número 208 del...