Rescaten de matinada una noia aferrada a una boia de la costa de Badalona que no podia tornar a la platja

26/06/2022

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge de matinada una noia al mar que no podia retornar nedant a la platja. Els fets han passat a la platja de l’Estació de Badalona (Barcelonès), on la jove, de 22 anys, feia un bany nocturn amb uns amics. Han sigut els seus companys els que han alertat els serveis d’emergència a les 04.36 hores en perdre-la de vista i no poder-la localitzar. S’han activat sis dotacions, inclosos efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic, equipats amb una barca amb focus. A les 05.59 hores han localitzat la noia aferrada a una boia i en bon estat de salut, tot i que amb una lleugera hipotèrmia. També han participat en les tasques de recerca i rescat efectius de Salvament Marítim.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades