El Servei Català de Trànsit preveu uns 260.000 vehicles en l’operació retorn “amb un pic cap a les 7 del vespre”

26/06/2022

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu uns 260.000 vehicles en l’operació retorn del Pont de Sant Joan “amb un pic cap a les 7 del vespre”. En una entrevista a ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, el director del SCT, Ramon Lamiel ha avançat aquest diumenge al matí que posaran uns 100 quilòmetres de carrils addicionals “en direcció nord i sud per facilitar la descongestió de les vies”. “Tot això, permetrà donar una mica més de capacitat a les vies, més fluïdesa i seguretat a la tornada”, ha dit. Lamiel ha recomanat optar per “alternatives” a l’AP7 si és possible perquè esperen que l’autopista estigui “congestionada”, especialment a la tarda.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades